Oletko kiinnostunut huoltohistoriasta – Pelkäätkö ostavasi romun

Tarkista auton huoltohistoria syöttämällä rekisterinumero tai VIN-numeron. Auton huoto ja vahinkohistoriaraportti löytyy kumppanimme Carvertical:n palvelusta:

Raportin hinta on 16.99€. Tilatessasi useamman raportin kerralla yksittäisen raportin kappalehinta tippuu seruaavalla tavalla: 2 raporttia a 10.49€ tai 3 raporttia a 8.99€. Maksaminen tapahtuu luottokortilla tai PayPalilla.

Auton huoltohistoria
Tämän kumppanimme tuottaman palvelun tietojen lähde ja myyjä on Carvertical.

Mikäli etsit TrafiComin tuottamia auton tietoja, ne löytyvät KukaAjaa 16404-palvelusta klikkaamalla tästä.

16404 palvelun esittelyyn pääset tästä linkistä, jos olet kiinnostunut TrafiComin ajoneuvotiedoista. https://www.16404.fi/

Tarkista Auton Historia Luotettavasti

Haluatko varmistaa käytetyn auton kunnon ennen ostoa? Syötä auton rekisterinumero tai VIN-koodi ja saat kattavan huolto- ja vahinkohistoriaraportin luotettavalta palveluntarjoajaltamme Carvertical. Raportti tarjoaa sinulle tärkeää tietoa, joka voi vaikuttaa ostopäätökseesi.

Edulliset Raporttihinnat Tarjoamme yksittäisen raportin hintaan 16.99€1Hyödynnä alennuksemme tilaamalla useampi raportti kerralla: 2 raporttia 10.49€/kpl tai 3 raporttia 8.99€/kpl2Maksutavat ovat joustavat, voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla3.

Tietolähteenä Carvertical Carverticalin palvelu tarjoaa luotettavaa tietoa, joka perustuu laajaan tietokantaan ja ajantasaiseen dataan. He ovat alan asiantuntijoita, jotka ymmärtävät auton historiatiedon merkityksen.

TrafiComin Tiedot Etsitkö virallisia TrafiComin ajoneuvotietoja? Ne löydät helposti KukaAjaa 16404-palvelustamme. Tutustu palveluun tästä.

Miksi Auton Historia On Tärkeä? Auton vahinko- ja huoltohistoria antavat arvokasta tietoa sen kunnosta ja mahdollisista tulevista kustannuksista4. Tämä tieto on olennaista, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen ja neuvotella oikeudenmukaisen hinnan.

Valitse Viisaasti – Tarkista Historia Älä tee kompromisseja auton laadusta. Tarkista sen historia Carverticalin avulla ja tee harkittu valinta. Ostaessasi käytettyä autoa, muista aina selvittää sen vahinko- ja huoltohistoria5.

Tarkista auto ja auton huoltohistoria aina ennen sen ostamista (erityisesti tuontiauto).

Miksi auton vahinko- ja huoltohistoria ovat tärkeitä autoa ostettaessa?

Kun olet hankkimassa käytettyä autoa, on hyvä tietää sen vahinko- ja huoltohistoria. Nämä tiedot kertovat auton kunnosta, turvallisuudesta ja arvosta. Vahinkohistoria paljastaa, onko auto ollut osallisena kolareissa tai muissa vaurioita aiheuttaneissa tilanteissa. Huoltohistoria kertoo, onko autoa huollettu säännöllisesti ja asianmukaisesti. Näin voit välttää yllättäviä korjauskustannuksia ja mahdollisia teknisiä ongelmia.

Auton vahinko- ja huoltohistorian selvittäminen ei ole aina helppoa, mutta se kannattaa. Voit pyytää myyjältä nähtäväksi auton huoltokirjaa, katsastustodistuksia ja vakuutusyhtiön raportteja. Voit myös tarkistaa auton rekisteritiedot Trafin sivuilta tai käyttää erilaisia palveluita, jotka tarjoavat auton historiatietoja maksua vastaan. Lisäksi voit teettää autolle kuntotarkastuksen luotettavalla asiantuntijalla ennen kaupantekoa.

Auton vahinko- ja huoltohistoria ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat auton hintaan ja laatuun. Kun tiedät auton taustat, voit tehdä paremman päätöksen ja neuvotella reilun hinnan. Näin voit säästää rahaa ja saada itsellesi luotettavan ja turvallisen kulkupelin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että auton vahinko- ja huoltohistoria antavat sinulle arvokasta tietoa auton kunnosta ja historiasta. Ne ovat hyödyllisiä apuvälineitä, kun olet ostamassa käytettyä autoa. Ne auttavat sinua valitsemaan sopivan auton tarpeisiisi ja budjettiisi. Muista siis aina selvittää auton vahinko- ja huoltohistoria ennen kuin teet kaupat.

Carverticalista löydät seuraavat asiat auton vahinko- ja huoltohistoriasta:

 • Huollot
 • Piilovaurioraportti
 • Matkamittarin manipulointi
 • Historialliset valokuvat
 • Useita omistajia
 • Rekisterimerkinnät ajoneuvon varkauksista
 • Eri mallien yleiset viat

Carvertical – Ominaisuudet

 • Perustuu lohkoketjuihin – Carvertical hyödyntää uusia läpinäkyvyyden ja tietoturvallisuuden standardeja lohkoketjuja käyttämällä. Niiden avulla tietojen oikeellisuutta ja petosten ehkäisyä voidaan tehostaa.
 • Verkotettujen autojen raportti – Raportti on ensimmäinen, joka sisältää myös ajoneuvovalmistajien järjestelmistä saatavaa tietoa (”verkotetut ajoneuvot”). Saat tosiaikaista tietoa suoraan autosta!
 • 99% tiedoista raportoidaan paikkansapitäviksi – Carvertical luo insight-tietoja tekoälyn avulla ja tunnistaa tietokantojen välisiä epäjohdonmukaisuuksia. Testien perusteella lopulliset raportit ovat 99-prosenttisen tarkkoja.
 • Jatkuvasti päivittyvä – Carvertical varmistaa tietojen tarkkuuden päivittäisillä rekisterien ja tietokantojen päivityksillä.

Carvertical – FAQ – Tuontiauto tai paikallinen

 • Mikä on VIN? VIN on lyhenen sanoista Vehicle Identification Number, eli ajoneuvon tunnistenumero. VIN-numero on 17 merkin sarja, jonka valmistaja määrittää yksilökohtaisesti kullekin ajoneuvolle. VIN-numero löytyy useista kohdista ajoneuvoa tai sen rekisteröintiasiakirjoista.
 • Kuinka kauan carVerticalin verkotettujen autojen raportin™ saaminen kestää? Yleensä muutamia minuutteja. Palvelu on käytettävissä vuorokauden ympäri ja raportit luodaan automaattisesti. Useimmissa tapauksissa aika riippuu maksuprosessista – mitä nopeammin varat saapuvat tilillemme, sitä nopeammin vapautamme raportin.
 • Mitä tietoja carVerticalin verkotettujen autojen raportti sisältää? Tarjoamme tiedot, joita tarvitset ajoneuvon nykyisen kunnon selvittämiseksi: ajokilometrimäärä, merkinnät vaurioista, maat, joissa ajoneuvo on ollut rekisteröitynä, tiedot varastettujen ajoneuvojen tietokannoista ja paljon muuta. Tietojen tarkka määrä riippuu niiden saatavuudesta.
 • Kuinka maksan palvelusta? Hyväksymme maksuvälineiksi luottokortit, PayPal-maksut ja jopa kryptovaluuttalompakkosi cV-pisteet.
 • Mikä erottaa carVerticalin verkotettujen autojen raportin™ muista samanlaisista palveluista? Kuten jo nimestä voi päätellä, carVertical on verkotettujen autojen raporttien™ edelläkävijä. Sen kehittyneet tietokokonaisuudet täydennetään suoraan verkotetuista autoista saatavilla tiedoilla. Se tarkoittaa sitä, että saat suurempaa tarkkuutta ja paremmin ajan tasalla olevia tietoja. Lisäksi carVertical on lohkoketjuyritys, mikä tekee tietojen manipuloinnista mahdotonta.
 • Voiko carVerticalin verkotettujen autojen raporttia™ käyttää laillisena todisteena oikeudessa? Valitettavasti ei voi. Me voimme antaa ohjeita ongelman tunnistamiseen, mutta oikeudessa raportista on vain jonkin verran hyötyä. Neuvomme tilaamaan carVerticalin verkotettujen autojen raportin™ ennen auton ostosopimuksen allekirjoittamista. Näin säästät aikaa ja rahaa.
 • Mistä tiedot tulevat? Käytämme useita lähteitä mukaan lukien huoltamot, valtioiden rekisterit, vakuutusyhtiöt, verkotettujen ajoneuvojen joukot ja monia muita.